Boek
Nederlands

Nooit meer honger : koken met verzadigende voedingsmiddelen

Weight Watchers (auteur)
+1
Nooit meer honger : koken met verzadigende voedingsmiddelen
×
Nooit meer honger : koken met verzadigende voedingsmiddelen Nooit meer honger : koken met verzadigende voedingsmiddelen

Nooit meer honger : koken met verzadigende voedingsmiddelen

Met dit kookboek ben je altijd flexibel. Naast recepten voor op het werk of voor het avondeten hebben we ook veel suggesties voor jou en je gezin.

Alle recepten zijn geschikt voor het Weight Watchers Flex programma. En het mooiste is nog dat je elke dag opnieuw kunt kiezen.

Geniet van overheerlijke gerechten die je een lang aangenaam voldaan gevoel geven.

  • Meer dan 65 over
Titel
Nooit meer honger : koken met verzadigende voedingsmiddelen
Auteur
Weight Watchers
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, © 2018
128 p. : ill.
ISBN
9789401446259 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Kookboek met recepten die zorgen voor een langer verzadigd gevoel. Dat wordt bereikt door ingrediënten te gebruiken die veel eiwitten en voedingsvezels bevatten. Het boek bevat recepten die zijn ingedeeld op verschillende eetmomenten en -gelegenheden: 'om mee te nemen en voor op het werk', 'vrije avond' en 'voor het gezin'. De recepten zijn te maken met eenvoudig te verkrijgen ingrediënten waardoor het toegankelijke karakter van de gerechten niet uit het oog is verloren. Bovendien kunnen de gerechten met een beperkte lijst aan ingrediënten bereid worden. De bereidingstijd is bij ieder recept vermeld. De manier van bereiden staat overzichtelijk onder elkaar met bij elk recept een kleurenfoto van het gerecht. Verder een index waarin de recepten zijn onderverdeeld in soort gerecht. Hoewel dit boek behoort tot een reeks kookboeken van Weightwatchers, verwijst alleen de vermelding van het aantal smartpoints naar deze afvalmethode. Maar daardoor ontbreekt er wel een voedingswaardetabel, wan…Lees verder

Over Weight Watchers

Weight Watchers is een Amerikaans bedrijf, dat in 1963 is opgericht door Jean Nidetch.

Activiteiten

Het verzorgt dieetprogramma's die in groepsverband gevolgd worden waarbij de deelnemers elkaar wekelijks ontmoeten om elkaar te steunen en ervaringen uit te wisselen.

Het dieet bestaat uit een soort puntensysteem, waarbij elk onderdeel van de maaltijd een bepaald aantal punten bevat. Deze punten, die niet analoog zijn aan calorieën, moeten over een bepaalde tijd worden gegeten, maar kunnen binnen een aantal dagen ook worden opgespaard. Het geeft advies om bewust om te gaan met voeding en gezond gezondere voeding zoals meer fruit, groenten en eiwitten en minder suikers en verzadigde vetten.

In Nederland bestaat Weight Watchers sinds 1974 en geven ook een magazine uit.

In 1978 werd Weight Watchers International overgenomen door H.J. Heinz Company. In september 1999 kocht Artal Luxembourg S.A. het bedrijf van He…Lees verder op Wikipedia