Boek
Nederlands

Het Weight Watchers bakboek

Weight Watchers (auteur)
+1
Het Weight Watchers bakboek
×
Het Weight Watchers bakboek Het Weight Watchers bakboek

Het Weight Watchers bakboek

Haal die beslagkom maar tevoorschijn! In dit boek vind je niet alleen het recept voor een perenkaneeltaart of een romige chocolade-kersentaart, maar ook snelle muffins of zwart-witkoekjes voor spontaan bezoek. Liefhebbers van hartige lekkernijen kunnen zich bijvoorbeeld verheugen op knapperige minicalzones of kruidige parmezaanrozemarijndriehoekjes.

Bakken en genieten met het Weight Watch

Titel
Het Weight Watchers bakboek
Auteur
Weight Watchers
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, © 2018
128 p. : ill.
ISBN
9789401446266 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Recepten voor zoete en hartige gerechten bereid met oven, koelkast of wafelijzer, zoals koekjes, taarten en quiches. Veelal wordt per twee pagina’s één recept gegeven met een kleurenfoto van het resultaat ernaast. Omdat dit boek van Weight Watchers is, wordt bij elk recept aangegeven hoeveel 'SmartPoints' een portie van het gerecht bevat. Er wordt helaas geen verdere voedingskundige informatie gegeven, zoals energiewaarde, waardoor deze informatie alleen bruikbaar is voor mensen die het Weight Watchers-dieet volgen. Bij de recepten wordt aangegeven hoe lang de bereidingstijd is en of het gerecht vegetarisch is of niet. De moeilijkheidsgraad ontbreekt. In de gerechten wordt vaak (deels) gebruikgemaakt van (vloeibare) zoetstof en halfvolle zuivelproducten. Er is geen index, maar wel een inhoudsopgave voorin en een indeling achter in naar aantal SmartPoints, hoofdingrediënt of soort gebak en gelegenheid. Dit boek is vooral interessant voor mensen die enige bakervaring hebben en het Weigh…Lees verder

Over Weight Watchers

Weight Watchers is een Amerikaans bedrijf, dat in 1963 is opgericht door Jean Nidetch.

Activiteiten

Het verzorgt dieetprogramma's die in groepsverband gevolgd worden waarbij de deelnemers elkaar wekelijks ontmoeten om elkaar te steunen en ervaringen uit te wisselen.

Het dieet bestaat uit een soort puntensysteem, waarbij elk onderdeel van de maaltijd een bepaald aantal punten bevat. Deze punten, die niet analoog zijn aan calorieën, moeten over een bepaalde tijd worden gegeten, maar kunnen binnen een aantal dagen ook worden opgespaard. Het geeft advies om bewust om te gaan met voeding en gezond gezondere voeding zoals meer fruit, groenten en eiwitten en minder suikers en verzadigde vetten.

In Nederland bestaat Weight Watchers sinds 1974 en geven ook een magazine uit.

In 1978 werd Weight Watchers International overgenomen door H.J. Heinz Company. In september 1999 kocht Artal Luxembourg S.A. het bedrijf van He…Lees verder op Wikipedia