Boek
Nederlands

Zei mijn vrouw : berichten uit de Oostkantons

Marnix Peeters (auteur)
+1
Zei mijn vrouw : berichten uit de Oostkantons
×
Zei mijn vrouw : berichten uit de Oostkantons Zei mijn vrouw : berichten uit de Oostkantons

Zei mijn vrouw : berichten uit de Oostkantons

Genre:
Op zijn berg in de Oostkantons schrijft Marnix Peeters (°1965) over vrijheid, over vogels, over zijn leven als schrijver en huisman. Vooral ook over zijn vrouw, die de gesprekken aanvoert en die daarom overal de bewonderende blikken oogst. Zei mijn vrouw is een bundeling van die in Zeno verschenen vergezichten.
Extra onderwerp
columns, De Morgen, Boeken, Libelle
Titel
Zei mijn vrouw : berichten uit de Oostkantons
Auteur
Marnix Peeters
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Pottwal Publishers, 2017
150 p.
ISBN
9789022333952 (paperback)

Over Marnix Peeters

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Stormkat

Marnix Peeters (15 juli 1965) is een Vlaams auteur en columnist.

Biografie

Opgegroeid in Beverlo en wonend in Antwerpen, werkte Peeters in het begin van de jaren 90 als samensteller van het programma Update op Studio Brussel. Hij was tussen 1990 en 1996 muziekjournalist bij het weekblad Humo en lid van de jury van Humo's Rock Rally in 1992, 1994 en 1996. Verschillende van zijn rockinterviews voor Humo (met o.a. Dave Grohl, Rage Against The Machine en Robert Plant) verschenen in buitenlandse muziektijdschriften, in Japan en de Verenigde Staten. Nadien werkte hij jarenlang als interviewer en reportagemaker voor de krant Het Laatste Nieuws. Momenteel schrijft hij een column in de zaterdagbijlage Zeno van de krant De Morgen.

Hij publiceerde in kranten en tijdschriften als Oor, Guitar World, Deng, RifRaf, MaoMagazine, Algemeen Dagblad, Goedele, D…Lees verder op Wikipedia