Boek
Nederlands

De koukommers van professor Volleknar

Marco Kunst (auteur), Richard Verschraagen (illustrator)
+1
De koukommers van professor Volleknar
×
De koukommers van professor Volleknar De koukommers van professor Volleknar

De koukommers van professor Volleknar

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Wie speelt welke rol in dit avontuurlijke toneelleesboek? Lees samen met iemand anders dit boek en voer als het ware een toneelstuk op. Door de dialogen blijft het verhaal lekker spannend.

Professor Volleknar heeft een groot probleem met zijn tijdmachine. Naomi en Tygo komen helpen, maar dat loopt op een gigatastische manier uit de hand. Tygo en Naomi moeten een heleboel knotsgekke toes
Onderwerp
Tijdreizen
Leesniveau
AVI E6, AVI 9
Titel
De koukommers van professor Volleknar
Auteur
Marco Kunst
Illustrator
Richard Verschraagen
Taal
Nederlands
Uitgever
Tilburg: Zwijsen, 2022
107 p. : ill.
ISBN
9789048743261 (hardback)

Over Marco Kunst

Marco Kunst (Vlissingen, 9 juni 1966) is een Nederlands schrijver.

Biografie

Kunst groeide op in Vlissingen. Hij studeerde van 1985 tot 1992 filosofie aan de Universiteit van Utrecht en studeerde af in de Wijsgerige Antropologie met een eindscriptie over bewustzijn en betekenisgeving. Tijdens zijn studie was hij redacteur van het faculteitsblad Epimedium en van het door studenten filosofie opgerichte La Linea, (‘tijdschrift voor continentale wijsbegeerte’).

Van 1992 tot 1999 werkte hij als docent filosofie aan diverse kunstacademies en instituten voor kunstzinnige vorming. Hij ontwikkelde in die periode een lesprogramma over de aard van creatieve processen. Daarnaast maakte hij beeldend werk (tekeningen, fotografie, collages) en publiceerde filosofische essays (o.a. in Filosofie Magazine en de Humanist).

Van 1998 tot 2010 werkte hij naast het schrijven als zelfstandig (eind)redacteur voor diverse literaire, algemen…Lees verder op Wikipedia

Suggesties