Boek
Nederlands

Leuke uitstapjes in Nederland en Vlaanderen

+1
Leuke uitstapjes in Nederland en Vlaanderen
×
Leuke uitstapjes in Nederland en Vlaanderen Leuke uitstapjes in Nederland en Vlaanderen

Leuke uitstapjes in Nederland en Vlaanderen

In de reeks:

De leukste uitstapjes in Nederland en Vlaanderen voor jong en oud

Zin in een leuk uitstapje, maar je hebt geen idee waarheen? In deze Capitool reisgids vind je 38 suggesties voor een leuk dagje uit in Nederland en Vlaanderen.

Wil je met z’n tweeën, met het gezin of met vrienden naar een interessant museum, een spannend attractiepark, of naar de dierentuin? Van NEMO, Kasteel Hoen

Titel
Leuke uitstapjes in Nederland en Vlaanderen
Taal
Nederlands
Uitgever
[Amsterdam]: Capitool, 2020
80 p. : ill.
Aantekening
35 uitstapjes in Nederland, 3 uitstapjes in Vlaanderen
ISBN
9789000375745 (paperback)

Besprekingen

Kastelen, musea, dierentuinen, attractieparken, kerken en themaparken, bekende en soms minder bekende, zijn verzameld in deze Capitoolgids. Wil je de kinderen spannende avonturen laten beleven, genieten van de rijke historie van de Lage Landen, of meer weten over ons cultureel en visueel erfgoed? In deze gids vind je tal van ideeën voor een dagje uit of weekend weg dicht bij huis: 35 in Nederland, drie in Vlaanderen. Bij elk uitstapje staat een korte omschrijving met daarbij een opengewerkte kleurentekening/plattegrond, detailfoto's en illustraties, zoals we deze van de Capitool reisgidsen kennen. Met daarbij praktische informatie over openingstijden, faciliteiten en websites. Een flinterdun mooi vormgegeven gids, om even van Nederland en Vlaanderen te genieten. Herziene en geactualiseerde druk*.