Boek
Nederlands

Er was misschien eens : 20 verhalen die waargebeurd zijn. Of niet?. 2

Kamiel De Bruyne (auteur), Yarne Daeren (illustrator)

Er was misschien eens : 20 verhalen die waargebeurd zijn. Of niet?. 2

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Er was misschien eens een man die stinkend rijk werd met zijn scheten. En een apotheker die de praline uitvond. En een kanarie met tienduizend vrienden. Of misschien… ook helemaal niet. Er was misschien eens 2 is een tweede boek met twintig verhalen die misschien ooit echt gebeurd zijn, maar misschien ook helemaal niet. Het is een spel dat je doet raden: is het verhaal waargebeurd of compleet ver
Onderwerp
Weetjes
Titel
Er was misschien eens : 20 verhalen die waargebeurd zijn. Of niet?. 2
Auteur
Kamiel De Bruyne
Illustrator
Yarne Daeren
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, 2021
91 p. : ill.
ISBN
9789464013047 (hardback)

Over Kamiel De Bruyne

Kamiel De Bruyne (1992) is een Belgisch programmamaker, vooral bekend als bedenker van het tv-spelprogramma Sorry voor alles.

Biografie

De Bruyne studeerde aan de filmschool RITCS en bedacht hier als afstudeeropdracht het format van het internationale succesprogramma Sorry voor alles (gebaseerd op de film The Truman Show).

Voordat Sorry voor alles werd opgepikt door de Vlaamse zender Eén, werkte De Bruyne als redacteur bij Ketnet.

De Bruyne won in 2017 een Emmy met Sorry voor alles in de categorie non-scripted entertainment. Hij maakt in 2018 deel uit van de jury van diezelfde categorie.

In september 2018 won Sorry voor alles de Rose D’or Voor beste Game Show. Intussen werden reeds een Nederlandse en Duitse versie van de show gemaakt.

Trivia