Dvd
Engels

Hotel Transylvania : 3 films dvd box

Genndy Tartakovsky (regisseur)

Hotel Transylvania : 3 films dvd box

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Bevat
Hotel Transsylvanië (88 min. (2012))
Hotel Transsylvanië 2 (86 min. (2015))
Hotel Transsylvanië : een monsterlijk leuke vakantie (93 min. (2018))
Extra onderwerp
animatiefilms
Titel
Hotel Transylvania : 3 films dvd box
Regisseur
Genndy Tartakovsky
Uniforme titel
Hotel Transylvania ; Hotel Transylvania 2 ; Hotel Transylvania 3 : a monster vacation
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, © 2018
3 dvd-video's
Aantekening
Taalkeuze: o.a. Nederlands, Vlaams, Engels, Frans Ondertiteling: o.a. Frans, Engels, Nederlands
EAN
8712609636437

Over Genndy Tartakovsky

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Boungawa

Genndy Tartakovsky (Russisch: Геннадий Борисович Тартаковский, Gennadi Borisovitsj Tartakovski), (Moskou, 17 januari 1970) is een Amerikaanse televisie-animator en producent die in de toenmalige Sovjet-Unie geboren is. Zijn bekendste creaties zijn Dexter's Laboratory, The Powerpuff Girls, Samurai Jack, Star Wars: Clone Wars en Sym-Bionic Titan.

Filmografie

Regisseur

  • 2 Stupid Dogs (1993)
  • Dexter's Laboratory (1996)
  • The Powerpuff Girls (1998–2000)
  • Dexter's Laboratory: Ego Trip (1999)
  • Samurai Jack (2001)
  • Dexter's Laboratory: Chicken Scratch (2002)
  • Star Wars: Clone Wars (2003)
  • Maruined (2009)
  • Sym-Bionic Titan (2010–2011)
  • Hotel Transylvania (2012)
  • Hotel Transylvania 2 (2015)
  • Hotel Transylvania 3: Summer Vaca…Lees verder op Wikipedia