Boek
Nederlands

Naar de echte wc

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 0-2 jaar
Een vrolijk van-het-potje-naar-de-wc-boek met verrassende flapjes! Voor peuters vanaf 30 maanden, met de vaardigheden van het kind als thema. Konijn is gek op haar potje. Het liefst zou ze er de hele tijd op zitten. Maar op een dag is Konijn haar potje kwijt. En ze moet dringend een plasje doen. Wat nu?
Extra onderwerp
prentenboeken
Titel
Naar de echte wc
Auteur
Anita Bijsterbosch
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2020
[18] p. : ill.
ISBN
9789044839333 (hardback)

Over Anita Bijsterbosch

Anita Bijsterbosch (Apeldoorn, 7 januari 1961) is een Nederlands kinderboekenschrijfster en illustratrice.

Biografie

Anita Bijsterbosch werd geboren in Apeldoorn. Als kind las en bestudeerde ze al graag prentenboeken. Deze ging ze later natekenen en verzon daar toen haar eigen verhaaltjes bij. Na haar middelbare school ging zij schilder- en tekenlessen volgen bij galerieën in de buurt van haar woonplaats. Ze leerde daar veel uit tekenboeken.

Loopbaan

Bijsterbosch debuteerde in 2012 haar eerste prentenboek Woesj!. Dit boek werd uitgegeven door Clavis Uitgeverij.

Bibliografie

  • (2012) Woesj!
  • (2014) De zoektocht van papa zeepaardje
  • (2014) Kameleon ziet kleuren
  • (2015) Ik ga als cowboy
  • (2015) Muisje wil dansen
  • (2016) Piept kleine muis alleen?
  • Lees verder op Wikipedia

Suggesties