Alleen met jou: lezing met Rika Ponnet

Relatie-experte Rika Ponnet praat over haar baanbrekende boek 'Alleen met jou'.

In de liefde zijn we vrijer dan ooit en toch zijn we collectief bang. Bang om gekwetst of niet gezien te worden. We hopen dat een rationele en wetenschappelijke benadering van de liefde onze redding zal zijn. Als we maar verstandig een partner kiezen, dan komt het goed. Of toch niet? Relatie-experte Rika Ponnet praat over haar baanbrekende boek Alleen met jou. Hierin houdt ze een opvallend pleidooi voor de romantische liefde.

Lezing in het kader van de voorstelling 'Een aantal tegenstrijdigheden, onwetendheden en eigenaardigheden' met Kim Snauwaert en Anyuta iazemsky Snauwaert in het Leietheater op vrijdag 25 november.

Deze lezing is een samenwerking tussen de Bibliotheek Deinze en Avansa Regio Gent

Rika Ponnet